Marc Angenent, stamboombeheerder

marc angenent

Marc Angenent

Personalia. Geboren 1955 Nieuwkoop, ZH. Getrouwd 1976 Boskoop, ZH, met Heleen Vuijk. Heleen en ik hebben elkaar leren kennen op de middelbare school in Alphen a/d Rijn. In 1974 ben ik uit Nieuwkoop vertrokken om vervolgens te wonen in Leiden, Den Haag en Utrecht waar ik nog steeds woon. We hebben kinderen en kleinkinderen.

Persoonlijke Wapen

Studie en werk. Elke studie is een baan geworden: Verpleegkundige (Academisch Ziekenhuis Leiden), Maatschappelijk werk (Kinderbescherming Amsterdam, Crisiscentrum Timon Utrecht), Theologie (Voorganger Evangelische gemeente Utrecht) en Seksuologie (Zelfstandige seksuologische coach).

Hobby. In 1974 begon ik geïnteresseerd te raken in onze achternaam en de geschiedenis daarvan. Ik heb toen de eerste stamreeks gemaakt langs de rechte mannelijke lijn.

Een andere hobby is geocachen. Dat is schatzoeken op grond van coördinatoren. De schat, de cache, is een doosje of een koker met daarin een logboekje waarop je kunt vermelden dat je de schat gevonden hebt. Caches zijn er van eenvoudig tot complex. Bij complexe caches moet je eerst puzzels oplossen om de coördinatoren te vinden waarmee je de cache kunt vinden. Over de hele wereld zijn er caches. Kijk b.v. op www.geocaching.com.

Getuigschrift